sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Villa Valpurin elämää 8.3.2015


 
Vilppukujan uusin komea kerrostalo VillaValpuri voi nyt avata ovensa ja esittäytyä. Useiden neuvottelujen jälkeen yrittäjät ovat löytäneet mieluisan paikan palveluilleen. Saman katon alla uusissa hohtavissa tiloissa on nyt hyvä aloittaa, yhteishenkikin yrittäjillä tuntuu olevan kerrassaan mainio. 


Kerrostalon pohjakerrokseen on löytänyt tiensä ompelimo Helena Manninen. Helenan taitavissa käsissä syntyvät niin juhlamekot kuin huonekalujen verhoilutkin. Sievä ja herttainen ompelijatar onkin jo ensimmäisinä päivinä saanut mukavasti asiakkaita naapuritaloista. Miten ihmeessä olemme tulleet toimeen ilman Helenaa, kertoi naapurin Hilja-rouva. Kauniisti sisustetusta ompelimosta avajaisineen kuulemme vielä näillä sivustoilla.

Talon yllätyksellisen paikka lienee kappelihuone, jonka seurakunta halusi Villa Valpuriin. Tyylikkäässä ja tunnelmallisessa tilassa on hyvä järjestää suvun ja perheen yhteisiä tilaisuuksia. Juuri nyt on menossa unelmahäät, joissa on aimo annos kansainvälisyyttä, glamouria., lämpöä ja tietysti  rakkautta. Tähän tunnelmaan pääsemme, kunhan Kummun Sanomien toimittaja Päivi Pennanen tekee jutun lehteen.

Cafe Kaarinan molemmat huoneet ovat kätevästi toisessa kerroksessa. Lasten ja nuorten suurinta herkkua ovat jäätelöannokset, jollaisia lähikahvioissa ei olekaan. Tämä jäätelö tulee läheiseltä maatilalta, jonka emäntä ja isäntä ovat erikoistuneet jäätelön valmistuksen saloihin. Makuvalikoima on runsas ja herkullinen.

Kiharahiuksisen Ellenin kaunis vaaleanpunainen kampaamo löysi paikkansa kolmannesta kerroksesta, Villa Valpurin omistajapariskunnan kodin naapurista. Vilppukujan rouvien hiukset ovatkin kokeneet muutoksia Ellenin käsissä. Avajaispäiväksi oli tullut runsaasti varauksia, eikä erikoistarjouksiakaan oltu unohdettu.
Tukka hyvin, kaikki hyvin....siinä Ellenin motto !   

 
 Ullakkohuoneen monitoimitilat ovat innostaneet erityisesti koululaisia. Nyt on yhteinen paikka, jossa voi kuunnella musiikkia, soittaa, laulaa, pelata pingistä ja muita pelejä. Tärkeintä lienee olla yhdessä, harrastaa, tehdä kivoja juttuja ja kuulua Vilppukujan "jengiin". Monitoimitilalle keksitään kuumeisesti nimeä, ja ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan. Jatkossa on ohjattua toimintaa niin askartelun kuin liikunnan saralla. On ehdotettu joogaa, kuntoliikuntaa, tanssia ja jopa hiljaisuuden retriittejä.
 Kylläpä täällä on aktiivista väkeä!


2 kommenttia:

  1. Ihana kun olet palanut, tätä Villa Valpurin elämää on niin mukava seurata. Hyvää naistenpäivän iltaa Asta. ♥

    VastaaPoista
  2. Hei Ritva pitkästä aikaa. Kiitos toivotuksesta, samoin sinulle mitä parhainta iltaa ja alkanutta kevättä.

    VastaaPoista