perjantai 12. marraskuuta 2010

Isänpäivän tunnelmia Koivukujan opehuoneessa


Koulussa oli koko viikko askarreltu isänpäivän kortteja, laadittu toinen toistaan hurmaavampia runoja ja kirjoitettu kirjeitä isille. Hurraa isälle ! Olet maailman paras isä!

Perjantaina, viikon viimeisenä työpäivänä, Marjaana-ope oli tilannut lähileipomosta komean täytekakun. Leppäsen leipomon autopoika toimitti sen sopivasti kello kahdentoista välitunnin aikaan koululle. Koivukujan koulun opettajilla on edellisessä koulussa ollut tapana muistaa kollegoita kakkukahvein äitien- ja isänpäivää edeltävänä perjantaina. Miesopet tarjoavat kahvit äitienpäivänä, ja vastaavasti naisopet isänpäivänä.
Tämä perinne alkaa tänään 12.11.2010 uudessa Koivukujan koulussa!

Koko talon henkilökunta on kokoontunut opettajanhuoneeseen juhlistamaan isiä. Kuvassa vielä varsin juhlava tunnelma, kun naiset laulavat onnittelulaulun ja lukevat hauskan runomuotoisen kroniikan jokaisesta miesopettajasta. Tunnelma muuttuu hilpeäksi huumorilla höystettyjen sanojen myötä.
Tässä talossa osataan tuoda arkeen iloa!

Komea joukko herroja kiittelee tässä naiskollegoiden järjestämää juhlahetkeä. Mikä ihana yllätys, kuului kaikkien suusta. Yllätys tämä tuskin oli kenellekään heistä, mutta loistavasti osasivat olla juonessa mukana. Olihan edellisellä välitunnilla kuulunut supinaa ja kuisketta kakusta ja kukkasista. Kyllä meidän kelpaa tällaisen naisjoukon keskellä, kehaisi Heikki. Täällä meitä pidetään kuin komeinta kukkaa kämmenellä, hän jatkoi. Onnen potku saada tehdä työtä juuri tällä koululla!
Sehän on paljon sanottu, eikö vain?

Naisväki seurasi Uno Cygnaeuksen valvovan katseen alla miesten tyytyväisiä ilmeitä ja myhäilyjä. Jälleen kerran kävi toteen se, että pienikin kaunis ele saa ihmeitä aikaan työyhteisössä. Me olemme tiimi, me arvostamme toisiamme.

Kahvi ja kakku maistuivat, juttu luisti ja nauru raikui. Sunnuntaina juhlittiin kodeissa isänpäivää.


Hyvää isänpäivää, iloa ja valoa pimeään marraskuuhun!4 kommenttia:

 1. Ihana tarina :)
  talviterkuin jaana

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jaana.
  Terveiset sinulle Villan väeltä
  ja Astalta !

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja mukaansa tempaavia tarinoita!Oikein kivaa viikonloppua sinne teille:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tilkkutiina! Nautitaan viikonlopusta. Sinulle juhlavaa ja tunnelmallista itsenäisyyspäivän aikaa. Terveisin Asta ja nukkekotien touhukas väki

  VastaaPoista