maanantai 16. maaliskuuta 2015

Häähumua Villa Valpurissa

Outokummun Sanomien toimittaja Päivi Pennanen teki viimeiseen lehteen erikoisliitteen aiheesta HÄÄT.
Kuin tilauksesta vietettiin Villa Valpurin juhlakappelissa Hannelen ja Kenin herkkää ja kaunista häätilaisuutta.
Päivi kuvasi ja kirjoitti näistä Vilppukujan kansainvälisistä unelmahäistä .

Päivi halusi julkaista runsaasti hääkuvia, olihan hääeleganssi vallan hurmaava. Jos maaliskuinen sää oli kaunis kuin morsian, sitä oli myös Hannele, Annette Careyn malliston viehättävässä häämekossa.
Kun Vilppukujalaiset näkivät vilauksen kappeliin menossa olevasta Hannelesta, he innostuivat raikuviin aploodeihin.

Keitä nämä nuoret sitten ovat? Hannele on Villa Valpurin omistajan Marianne Matssonin sisar, Hannele Grön. Hannele on taidemaalari, kuvataiteiden opettaja ja ikää 25 vuotta. Vuotta vanhemman miehensä Ken Williamsin hän tapasi ollessaan opiskelujensa tiimoilla vaihdossa Lontoossa.
Ken työskentelee isänsä kiinteistöalan firmassa aivan kaupungin keskustassa, ja tarkoitus on jatkaa töitä häiden ja Islantiin suuntautuvan häämatkan jälkeen.

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Nuoripari tapasi toisensa tungokseen asti olleessa pienessä kahvilassa Regent Streetillä. Pitkähiuksinen Marianne poikkesi tähän kantakahvilaansa luentojen jälkeen hiukset hulmuten, mutta ei ollut löytää tyhjää paikkaa. Ken kiinnitti oitis huomionsa Marianneen ja tarjosi vieresään olevaa tuolia hänelle. Cappuccino maistui hyvältä, mutta niin myös tutustuminen engelsmanniin!

Kenin Amerikassa asuvat tyylikkäät siskot Alison, Caroline ja Helen olivat lentäneet New Yorkista Suomeen ja viikkoa ennen tätä juhlaa. He ovat ihastuneet Hanneleen ja tämän sukuun, ja myös kauniiseen lumiseen Itä-Suomeen. Amazing, lovely, fantastic, wonderful...kaikuu tämän tästä. Kun nämä ladyt olivat hiihtoladulla tai kävelivät lumikengillä auringonpaisteisessa metsässä, ihmettelyä ja ihastelua riitti. Heille kaikki tämä oli eksotiikkaa, puhumattakaan makkaranpaistosta laavulla tai kylpemisestä rantasaunassa.


Kappelihuone odottaa juhlaväkeä.


Kaikkitietävän Jumalan kasvojen edessä kysyn sinulta Hannele Anniina Grön, otatko sinä aviopuolisoksesi Ken Williamsin....tahdon, I do!

Hannele ja Ken ovat ovat saaneet toisensa. Saammeko esitellä, herra ja rouva Williams!
Morsiusneitona  Hannelen kummityttö Lilja.

Elämältä kaiken sain
Ei onneamme saa nyt kukaan estää
Niin kuin taivas maa se kaiken kestää
Lupaan sulle sen.

3 kommenttia:

  1. Ihanat häät kaunis morsian ja vieraita kaukaakin on tullut onnea yhteiselle taipaleelle. ♥♥

    VastaaPoista
  2. Voi miten herkkää ja kaunista. Onnittelut näin jälkikäteen.

    VastaaPoista