tiistai 31. elokuuta 2010

Luokkakuva

Tänään, elokuun viimeisenä päivänä, oli Koivukujan koululla kuvauspäivä. Perinteisen luokkakuvan sijasta otettiin kuvia koko koulun väestä upean uuden koulun edustalla.

Portaille olivat kokoontuneet niin oppilaat, opettajat, keittäjä, talkkari kuin myös koulun kanslisti. Aurinko paistoi somasti kasvoihin ja sai ilmeet iloisiksi. Kesän viimeinen kuukausi on nyt kalenterin mukaan ohi, mutta toivottavasti leppoisia säitä on vielä luvassa ennen syyssateita.

Valokuvaajana toimi Hans Hedberg, joka vietti Villa Vilppulassa viimeisiä lomapäiviään. Hansillahan on valokuvausliike Vaasassa, jossa hän asuu perheineen. Koska perhe lomailee pitkiäkin aikoja täällä Outokummussa, lapset käyvät silloin Koivukujan koulua.

Tänä aamuna oli katsottu jokaisen kodissa tavallista tarkemmin peiliin ja mietitty millaiset vaatteet puetaan ylle. Klaara kampasi vielä ennen kuvausta kaksostensa hiuksia, jotka leikkien tiimellyksissä olivat hujan hajan pörröllään.


Hans kehoitti sanomaan OMELETT saadakseen iloista ilmettä kuviin. Margareta ehdotti heti englanninkielistä sanaa CHEESE. Aamupäivällä eivät hymyt oikein irronneet, mutta silti kuvista tuli todella kauniit.

Tässä on Koivukujan koulun upea tiimi. Edessä on varmasti monta unohtumatonta päivää yhdessä. Koulun arkeen liittyy niin iloja kuin surujakin, onnistumisia ja epäonnistumisia....

Elokuun viimeisen päivän ilmeet on nyt ikuistettu muistojen albumeihin!

6 kommenttia:

 1. Kylläpä on kivasti koulussa porukkaa.
  (mahtava määrä nukkeja sinulla)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maija, että kurkistit kouluaamuumme. Terveisin Koivukujan koulun väki.

  VastaaPoista
 3. Hauska kun on niin paljon porukkaa!

  VastaaPoista
 4. Voi minkä aivan ihanan blogin täältä löysinkään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos minimami ja Pikkusisko visiitistä koulumaailmaan. Meitä on täällä paljon kunhan Villa Vilppulan väki vielä liittyy seuraamme. Joku on joskus sanonut viisaasti, että
  YHDESSÄ ON MUKAVAA!
  Iloisin terveisin Koivukujan porukka.

  VastaaPoista
 6. Koulu on lähtenyt mallikkaasti käyntiin! Hienon syysretkenkin olette tehneet. Mukavaa syksyä koko koulun väelle.

  VastaaPoista