torstai 18. helmikuuta 2010

Tervetuloa meille, Vilppuloille!

Tervetuloa meille Villa Vilppulaan, toivottavat Jatta, Jukka, Rasmus, Lotta ja kolmoset: Ossi, Pessi ja Peppi.

Mustat menopelit talon seinustalla kuuluvat Jatalle ja Jukalle, innokkaille pyöräilijöille. Kesäaikaan pyörät ovat käytössä, jos vapaa-aikaa löytyy. Joskus pyöräillään Särkiselän lenkki, toisinaan asioille tai jäätelölle. Ison perheen ostosreissu kauppaan tehdään autolla ihan käytännön syistä.

Yläkerran ullakkohuone toimii myös Jatan maalaustilana. Taideharrastus on ollut osa Jatan elämää vuosikausia, alkunsa se sai jo alakouluaikaan. Jatta oli mukana tuolloin koulun kuvataidekerhossa. Akvarelleja ja muita maalauksia on talon varastotiloissa pahvilaatikoihin pakattuna. Jospa ne sieltä laitettaisiin kartanon valkoisille seinille kaikkien ihailtaviksi. Fiona-mummilla on idea viedä Jatan taidenäyttely Ahvenanmaalle Lapon saarelle tulevana kesänä. Nähtäväksi jää miten tuolle idealle ja unelmalle käy. Fionan touhukkuuden tuntien asia järjestyy.

Parvekkeet Villa Vilppulassa ovat melko kapeat, eikä niihin oikein mahdu tuolia tai pöytää. Onneksi kukkalaatikot tuovat lisäviihtyvyyttä. Ulkokukkia Jatta jaksaa nyppiä ja hoitaa antaumuksella, ja hän onkin suunnitellut pihaan ruukkuja, joissa kasvaisi kauniita viherkasveja. Puksipuut ovat mieluisia, jos sellaisia olisi saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti