keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Juhannusjuhlan suunnittelu eteneeMikä ihmeen härveli tuolla terassilla oikein on? kyselee Hedbergin Lassi-poika. No hei, etkö oikeasti tiedä? sanoo Eino. En en, puita laitettu ristiin rastiin eikä tuosta ota tolkkua, Lassi inttää.

Kohta asia valkenee, kun Frans, Jukka ja Hans tulevat terassille. He ovat tehneet juhannussalon, majstångin, jota nyt pystytetään miesvoimin. Onkohan tämä sopivan korkuinen, pitäisikö naisväeltä tiedustella? No hei, tämä on niin passeli kuin olla voi, on Fransin vakaa mielipide.
Passeli mikä passeli!!

Kun miehet ovat pystyttämässä salkoa, Amanda ja Maisa saavat oivan idean. Eiköhän kirmata niitylle keräämään kukkia juhannussalkoon, Maisa ehdottaa. Ei Amandaa tarvinnut kahta kertaa pyytää, kun tyttöduo jo juoksenteli heinikossa kedon suuntaan. He päättivät ripustaa kukkaset salkoon harjoitusmielessä, jos miesväki vain suostuu. Toki he tietävät, että juhannukseen on vielä viikko aikaa, ja aattona koristellaan salko virallisesti.

Tyttöjen idea sai kannatusta. Salko koristeltiin, ja piirileikkiharjoitukset voivat alkaa. Nämä ovat vähän kuin kenraaliharjoitukset juhlaa varten. Viikon kuluttua on livemusiikkia ja paljon yleisöä, huomautti Totti.
Jatta tuli kurkistamaan harjoituksia ja totesi kaiken näyttävän hyvältä. Olette tehneet loistavaa työtä ja olleet omatoimisia, hän totesi.
Lasten ohjelmanumero on jo valmiina, joten tervetuloa juhannusaatto!1 kommentti:

  1. Kaunis juhannussalko. Kyllä sen ympärillä kelpaa tyttöjen tanssahdella.

    VastaaPoista