lauantai 12. kesäkuuta 2010

Nyt on juhlat juhlittu....

Terassijuhlan jälkeinen kesäyö on nukuttu. Yöllä oli vihmonut sadevettä terassille, mutta tyynyt ja varjo oli onneksi siirretty sisätiloihin. Paavo-kauppias yhdessä Rauha-vaimonsa kanssa oli laittanut kaiken siistiin kuntoon, suorastaan edustuskuntoon. Iso kiitos ja lämmin halaus heille.

Gun ei malttanut olla piipahtamatta terassille aamulenkkinsä lomassa. Karo-koira oli tarvinnut ulkoiluttajaa, joten molemmat pääsivät tuoksuttelemaan kasteenraikasta aamua. Hän toi terassille vaaleanpunaisen kapean maton, joka oli ollut tarpeettomana Villan ullakolla. Jatta oli tehnyt sen kevään aikana Taitokorttelissa. Matto kaunisti ja selvästikin pehmensi terassin lattiaa.

Gun tunnelmoi vielä hetken terassilla ja nautti hurmaavasta kesäaamusta. Hän oli iloinen onnistuneista juhlista ja terassin uudesta ilmeestä. Voiko päivän enää ihanammin alkaa....

Mutta hei, mikä terassille nimeksi?


2 kommenttia:

  1. Weksu ja Tottis ehdottavat terassin nimeksi: Aurinkopaikka tai Sunplace

    VastaaPoista
  2. Kiitos upeista ehdotuksista. Seuratkaapa keskustelua, kun naiset kokoontuvat terassille nimiasian merkeissä. Vien heille viestiä Aurinkopaikasta ja Sunplacesta.

    VastaaPoista