tiistai 15. kesäkuuta 2010

Kukkaistytöt

Hei, olen kukkaistyttö numero yksi, Amanda Mattson Brysselistä. Tulin perheeni kanssa sukuloimaan tänne Villa Vilppulaan koulun loputtua ja loman alettua. On niiiiiiin mukavaa palata jälleen kotisuomeen ja tavata kaikkia sukulaisia ja ystäviä. Ja arvatkaapa mikä parasta? Saan syödä tuoretta makoisaa ruisleipää ja herkutella Fazerin sinisellä suklaalevyllä. Nam!

Sidoin koiranputkista päähäni kukkaseppeleen.

Minäpä olen Helmisen Maisa Pispalasta, kyllä te minut muistatte. Keltaiset niittyleinikit innostivat seppeleen sidontaan. Mielestäni tämä väri sopii punaisiin hiuksiini, tuli niin kesäinen ja aurinkoinen olo. Näissä sukulaistapaamisissa on parasta, että tyttöjen kanssa keksimme aina kivaa tekemistä, niin kuin juosta niityllä kukkia poimimassa.
Kirmattiin, naurettiin, hihitettiin. Tuli ihan hiki otsalle.

Saanko esitellä itseni? Olen Villa Vilppulan perheen tytär Lotta, joka rakastaa vaaleansinistä ja vaaleanpunaista yli kaiken. Oli helppo valita kukat seppeleeseen. Lemmikit ovat aina olleet lempikukkiani. Halusin oikein muhkean isokokoisen kukkalaitteen, josta tulikin heti niin prinsessamainen olo. Lemmikin sininen on oikeasti yksi kauneimmista sinisistä, mitä luonto tarjoaa. Kaunis on kyllä myös ruiskaunokin sininen. :)

Tytöt poimivat kukkakedolta ihastuttavan lemmikkikimpun Aurinkopaikan terassille. He säteilivät seppeleineen kilpaa auringon kanssa, vaihtoivat kuulumisiaan ja supattelivat salaisuuksiaan.

Tyttötrio kukkaseppeleineen toimii oikein hyvin vaikka terassin, Aurinkopaikan, mainoskuvana. Kuvassa on sitä kaivattua kesätunnelmaa, kukkaloistoa ja iloisia ilmeitä. Kesään liittyy niin oleellisesti rento olo , kiireettömyys ja asioista nauttiminen. Kaikki se, mitä esimerkiksi talvipakkasella ei kerta kaikkiaan voi tehdä tai ei tule mieleen.

Näppäräsorminen ja toimelias Gun päätti heti nikkaroida kesäterassille kyltin. Se löysi paikkansa aivan portaiden päästä. Aurinkopaikka - Sunplace - sanat innostivat maalaamaan kelta-valko-mustan kyltin, joka kertoo aurinkoisesta ja valoisasta kohtaamispaikasta.
Toppen!

Tällaiselta portaikko ja sisäänkäynti terassille nyt näyttävät. Kiitos Weksu ja Tottis nimiehdotuksesta! Kiitos Gun kyltistä!

1 kommentti: