sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Villa Vilppula ja Scala-pöytä

Kun Villa Vilppulan suku oli saatu kartanoon yhteiseen tapaamisjuhlaan, ja kun sisustus alkoi olla jo mukavalla mallilla, oli aika miettiä mihin huoneeseen ja millaiselle alustalle talon haluaisin.

Iskusta löytyi sopiva Scala- pöytätaso, joka täytti kaikki haluamani ominaisuudet. Se on reilut 150 cm pitkä, Villalle sopivan levyinen ja myös Paavon puoti mahtui rinnalle. Kompakti paketti!


Huone, johon Villa Vilppula lopullisesti siirrettiin, on kotimme yläkerran huone. Se toimii toisena työhuoneenamme, mutta myös talossa käyvien lasten leikkipaikkana. On mukava, että pikkuväelle on huone, jossa voi heittäytyä satujen maailmaan. Mikäpä sen mukavampaa kuin leikkiä Villan asukkaiden kanssa kotia tai kauppaleikkiä Paavon puodin myyntituotteilla. Nukkekoti on ollut tosi ahkerassa käytössä koko ajan, aivan alkuhetkistä lähtien. Iloitsen, että mummilassa on Villa, jollaista ei ole kotona. Pienet jalat kipittävät kummasti yläkerran puuportaita Villa Vilppulan luo. Mielikuvitusleikit alkavat!

2 kommenttia:

  1. Hei Asta,

    Olemme yhdessä tyttäreni kanssa ihastelleet valkeaa Villa Vilppulaa. Nyt joulun lähestyessä oma kartano olisi haaveena. Osaisitko neuvoa mistä löysit ihastuttavan Villa Vilppulan?

    VastaaPoista
  2. Heipparallaa ja kiitos vierailustanne Villa Vilppulassa. Olen ostanut tämän valkoisen talon netin kautta Finn Aimosta, joka löytyy googaamalla. Kannattaa käydä kurkistamassa muitakin nukkekoteja myyviä nettikauppoja, löytyvät hakusanalla nukkekoti. Yksi sellainen on Dolores. Toivottavasti löydätte tällaisen ja voitte aloittaa hauskan nukkekotielämän minimaailmassa. Tämä on palkitsevaa, hauskaa, iloa niin silmille kuin mielellekin! Terveisin Asta

    VastaaPoista