lauantai 20. maaliskuuta 2010

Lisää vaaleanpunaisia ajatuksia


Tyttöjen huoneesta kantautui iloinen jutustelu viereiseen huoneeseen, jonne olivat kokoontuneet suvun naiset. He vaihtoivat kuulumisiaan, kuinkas muuten. Istuttiin, juotiin kahvia ja herkuteltiin Fionan tekemällä porkkanakakulla. Tyttöjen väriteemaan oli helppo yhtyä myös naisten huoneesta. Jatta-äiti esitteli vaaleanpunaisen Roosa-nauhan, jota hän aika ajoin pitää rinnuksessaan. Se kertoo tärkeästä asiasta, josta myös tytöt saivat oivan infon. Syöpäsäätiön Roosa nauha- tuotteita voi ostaa kaikkialta Suomesta. Niitä ostamalla tuetaan arvokasta työtä, jota rintasyöpätutkimuksessa ja neuvonnassa tehdään. Samsungin Roosa nauha- puhelimia ostettiin viime vuonna ennätysmäärä, samoin Fiskarsin vaaleanpunaisia tuotteita. "Tuotteet ovat arkisia, väriltään kauniita. Niihin liittyvä asia on tärkeä meille kaikille naisille", kiteytti Jatta.

Fiona-mummi muisteli omia mieltymyksiään meneillä olevaan väriteemaan. Mahdatteko tunnistaa ihastuttavan pienen kukan, Vanamon, jonka latinasnkielisen nimen muistan vieläkin. Linnea borealis.
Minun kouluaikoihin piti kerätä kasveja kesän aikana herbaarioon, kasvioon. Jos oikein muistan, peräti 70, joidenkin 100.
Vanamo on herkän vaaleanpunainen ja niin hento, jatkoi Ellen. Minun Pispalan puutarhassani kasvaa vaaleanpunaisia piooneja, joiden tuoksu on suorastaan huumaava.

Näin tytöt ja naiset innostuivat ,
ja
kaikkihan sai alkunsa
VILLA ROOSASTA!

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Olet voittanut blogini Nirppis-arvonnassa. =)
    Laitatko viestiä MunMinMy@hotmail.com

    VastaaPoista