torstai 25. maaliskuuta 2010

Suvun vauvat

Perheen isällä Jukalla on tapana innostua, varsinkin kun kyse on remontista. Hän haluaa, että Villa on toimiva ja myös esteettisesti ilo silmälle. Työ arkkitehtitoimistossa Joensuussa pitää hänet kiireisenä, mutta onneksi on keksitty lomat ja viikonloput. Tänään oli oli tuo puhtipäivä, toiminnan päivä.

Lastenhuone sai uuden tapetin peräseinälle!

Olipa mukava tulla tänään töistä kotiin, kun vauvojen huone oli niin uutukaisen näköinen, Jatta kommentoi. Tapetti sopii vain yhdelle seinälle, muuten olisi tullut liian kirjavaa, hän pohtii. Uudistunut huone kaipaa vielä maton, joten minun on ahkeroitava, hän jatkaa. Matto on tekeillä, valkoiselle lattialle valkoinen matto. Jatta haluaa säilyttää värien herkkyyden huoneessa. Hennon vaaleansininen matto olisi myös kaunis, mutta valitettavasti matonkuteiden varastosta ei juuri nyt löytynyt sitä väriä.

Vauvoilla on iso määrä tarvikkeita, kutakin kolmin kappalein. Kolmosperheessä tuo kolmonen on kova sana. Pikku hiljaa on siirrytty kertakäyttövaippoihin, ajoittain käytetään "kestiksiä" ihan ekologisista syistä. Kertakäyttöisten vaippojen vuori on hillitön, joten jäteastia täyttyy vauhdilla. Se laittaa miettimään vaippa-asiaa päivittäin. Taloudellisistakin syistä on toivottavaa, että kertakäyttövaippojen osto olisi vähäisempää.2 kommenttia:

  1. Kolmosperheessä menee varmasti huima määrä vaippoja! Pitäis melkein saada joku sponsori :-)

    Luin tänään lehdestä, että kertakäyttövaippa mereen heitettynä säilyy hurjat 400 vuotta. Pitkään ovat riesana. Useamman sukupolven ajan. Mistähän me Vilppulan kolmosille keksisimme kestiksiä?!?

    VastaaPoista
  2. Pitäisi kai järjestää kestisvaippatalkoot, kaikki tuttujen Singerit ja Husqvarnat laulamaan!!

    VastaaPoista