maanantai 15. maaliskuuta 2010

Yllätys Villan naapuriin

Viime kuukausina Villan kulmilta on kuulunut vasaroiden pauketta. Lähistöllä on liikkunut isoja työkoneita ja isoja autoja. Siispä jotain suurta on tapahtumassa. Koko kulmakunta on elänyt jännityksessä asian suhteen. Vasta viikko sitten selvisi, että aivan Villa Vilppulan viereen nousemassa oleva rakennus on uusi kauppapuoti: PAAVON PUOTI.

Kaupan tavaroita on jo pikku hiljaa kannettu sisään pieneen varastotilaan. Itse puotiin niitä ei vielä voi viedä, koska tilan viimeistely on juuri meneillään. "Upeeta, hienoa, onnenkantamoinen, uskomatonta, lottovoitto!" Näillä sanoilla lähikatujen asukkaat ovat tuntojaan ilmaisseet.

Paavon puoti on nimensä mukaisesti pieni idylli kauppa, jossa myydään tuoretta lähiruokaa. Lähiseudun tilat toimittavat puotiin niin lihatuotteita kuin kasviksia, juureksia ja marjoja. Paavo-kauppias on pitänyt liikettä Tehtaankadulla, mutta talon huonokuntoisuuden vuoksi tulee nyt muutto uusiin tiloihin. Kauppiasperinne on siirtynyt sukupolvelta toiselle, Paavo itse on kolmannen polven kauppias. Kohtapuoliin on ilo esitellä tuo palvelualtis ja aina niin leppoisan oloinen mies, ja tietysti uusi kaunis puoti.

1 kommentti:

  1. Sankollinen puolukkaa on muuten tulossa myyntiin Lehmosta! Toimitus Paavon puotiin lähipäivinä...

    VastaaPoista